Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Magnesium + Vit.D

1,490.00L
Ndihmon në funksionimin normal të sistemit muskular, dhe të sistemin nervor.

Omega 3 Superior – 90 perla

2,890.00L
Mirëqenie kardiovaskulare, kolesteroli, trigliceridet, presioni i gjakut.

pH Balance Alcaline Minerals

1,490.00L
Ndihmon në ekuilibrimin dhe funksionimin normal të metabolizmit acid-bazë

Rigen Art – 120 kapsula

2,990.00L
Favorizon rigjenerimin e tendinave, ligamenteve, kyçeve.

Vitamine C

1,690.00L
Ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar
1kg
500g

Young & Beautiful Formula E Super Kolagjenit – 500g, 1kg

3,290.00L5,990.00L
Rigjeneron lëkurën, flokë më të plotë, thonj më të bukur, kocka dhe kyçe të shëndetshme.