Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Instant oat flour produkt pluhur shije neutrale
1kg

Instant Oat Flour – 1kg

1,290.00L
Miell tërshëre i aromatizuar, pa gluten, i pasur me fibra.

MUG CAKE

2,490.00L
Perzierje e gatshme për Mug kek proteinik (30%), të shijshëm, gati në 1 minutë! E pasur me fibra, vetem 1.1 g sheqerna.

Protein Cake – 1kg

2,390.00L
Përzierje për kek proteinik (30%) e pasur me fibra, vetëm 1.5g sheqerna.

Protein Chocolate – 3x65g

Çokollatë proteinike (30%), pa sheqer të shtuar, me më pak kalori.

Protein Ice Cream – 400 g

2,590.00L
ROTEIN ICE CREAM është një perzierje proteinike për përgatitjen e një akulloreje.

Protein Pancake – 1kg

2,390.00L
Perzierje proteinike për Pancake dhe Waffles, low carb/pa gluten.

Sport Re-Hydro – 1kg

2,290.00L
Suplement me kripëra minerale kundër dehidratimit, ngërçeve dhe lodhjes.
Produkti sugar subtitute
1kg
500g

Sugar Substitute – 500g, 1kg

1,490.00L2,590.00L

Whey Chef – 1kg

3,790.00L
Proteina të pastra të hirës së qumështit specifike për gatim.