Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Shaker

690.00L
Shaker plastik transparente me kapak të zi, i milimetruar anash, sitë e brendshme, kapaciteti 700 ml.

STOL PERMBYSJE me kapacitet 150 kg.

23,990.00L
ME SHUME MIRËQENIE, SHËNDET DHE VITALITET ME STOLIN E PËRMBYSJES.