Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Fast BCAA+ – 330g

2,390L
Aminoacide të degëzuara në propocionet 2:1:1, me vit. B2 e B6.

Glutamine

1,980L
Parandalon katabolizimin e muskujve, favorizon rekuperimin e shpejtë.

Glycine

1,990L
Aminoacid që ndihmon në rekuperimin e muskujve nga stërvitjet intesive. Përshpejton metabolizmin dhe ndihmon në clirimin e hormonit të rritjes

L-Lysina

1,690L
Ndihmon në parandalimin dhe kurimine virusit Herpes Simplex .  Suporton sistemin imunitar