Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Cellul Dren Cream

3,990L
KREM TRUPI KUNDËR CELULITIT Krem kozmetik me përbërës aktiv natyralë për lëkurë të butë, të lëmuar, uniformisht elastike dhe kompakte

Fat Burning Cream

3,990L
KREM TRUPI KUNDËR DHJAMIT TË LOKALIZUAR Krem kozmetik me përbërës aktiv natyralë si vaji esencial i bajames për dobësim dhe rimodelim të trupit tuaj