Prodhuesi i suplementeve BETTER ME është një nga kompanitë e rralla të suplementeve në botë me 2 certifikata ISO.

5/5

Çfarë avantazhi sjell kjo për ju?

Certifikatat ISO ju detyrojnë të punoni me një standard shumë më të lartë sesa kërkohet nga Ministritë e Shëndetësisë në të gjithë Evropën. Kjo do të thotë produkte që ju garantojnë një standard të lartë të cilësisë së punës, sigurinë ushqimore dhe sigurinë që ajo që deklarohet është e përmbajtur deri ne mg e fundit. Këtë e “dëshmojnë” certifikatat.

  • ISO 9001: cilësia e punës sonë është e standardit më të lartë dhe e garantuar për përfitimin tuaj nga ky certifikim.
  • ISO22000: vërteton "sigurinë e ushqimit". Kur përdorni BETTER ME, jeni të sigurt për atë që sillni në trupin tuaj. Një garanci që vlen shumë.
  • MADE WITH LOVE IN ALBANIA: Jemi krenarë që prodhojmë 100% të produkteve BETTER ME në Shqipëri. Ne blejmë lëndët e para më të mira në të gjithë botën. Blejme aty ku gjejmë cilësinë më të mirë me çmimin më të mirë.

Çfarë analizash kryejmë ne?

Laboratori i prodhimit kryen te gjitha provat organoleptike, analizat e ngarkesës totale bakteriale, maja, myk, PH, % lagështires, aktivitet të lirë të ujit. E gjithë kjo për t'ju garantuar produkte të shëndetshme dhe të sigurta. Jemi prodhues për më shumë se 10 vjet dhe prodhojme per kompani prestigjoze ne Europe.

Disponojme pajisje moderne e teknologji te perparuar për prodhimin e suplementeve ushqimore cilësore. Prodhojmë dhe shesim drejtpërdrejt te publiku pa asnjë ndërmjetës. Me çmimet e fabrikës. Ky përfaqëson një avantazh të konsiderueshëm për sa i përket sasisë, cilësisë dhe mbi të gjitha LEVERDISE. Çmimet tona sfidojnë çdo kompani Evropiane. Formulat tona nuk kanë frikë nga asnjë krahasim, mjafton të krahasoni përmbajtjen e treguar në etiketat tona me produkte të tjera. Shijet e produkteve tona janë shumë të mira dhe të patejkalueshme. Tretshmëria e produkteve tona është maksimale Dhe rezultatet ... ehh, ju do t'i shihni ato vetë, do ti provoni drejtpërdrejt në trupin tuaj.