Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Carnitine Lipo Burner – 120 kapsula

2,990.00L
Aksion i trefishtë: më pak dhjam; muskuj më tonikë; më shumë energji të prodhuar nga shkrirja e dhjamit.

Creatine – 300g

2,290.00L
Rrit vëllimin e muskujve, fuqinë dhe rezistencën.

Energy Turbo Max – 1kg

2,990.00L
9 suplemente në 1 për të nxitur fuqinë, energjinë dhe rezistencen maksimale.

Fast BCAA+ – 330g

2,390.00L
Aminoacide të degëzuara në propocionet 2:1:1, me vit. B2 e B6.

Glutamine

1,980.00L
Parandalon katabolizimin e muskujve, favorizon rekuperimin e shpejtë.

M.C.T – 700g

3,790.00L
Suplement trigliceridesh me zinxhir të mesëm (MCT).

Pre Workout / Sport – 480g

3,990.00L
Përpara sportit/stërvitjes për performancë maksimale.