INFORMACION PER NE

NA KONTAKTONI PËR ÇDO PYETJE

Për të komunikuar me ne mund të na shkruani në adresën tonë të emailit: info@better-me.biz, ose na shkruani në Whatsapp në numrin +355-69-613-4666. Mund të na ndiqni dhe shkruani gjithashtu edhe në të gjitha rrjetet tona sociale:

PUNO ME NE

JE NJË TRAJNER PERSONAL APO KE NJË PALESTER?

Kemi një propozim interesant për ty!

Na shkruaj në: info@better-me.biz.

VENDE VAKANTE NË LABORATORIN TONË TË PRODHIMIT

Magazinier (m)

Punëtor/e prodhimi

Operator makinerish

Dërgo CV-në tënde në: info@better-me.biz

Ose telefono në: +355-69-613-4666

NDIHMË DHE MBËSHTETJE

NA SHKRUANI KËTU

Na shkruani duke përdorur formën e kontaktit më poshtë dhe do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

  Shkruani saktë kodin për ta konfirmuar

  captcha

  PYETJE INFORMUESE

  PYETJE TË BËRA MË SHPESH NGA KLIENTËT

  Sa janë kostot e transportit?

  Për të gjetur të gjithë informacionin mbi kostot e dërgimit të porosisë tuaj, ju lutemi konsultoni faqen "Dërgesat dhe pagesat".

  Çfarë duhet të bëj nëse nuk e kam marrë porosinë?

  Na kontaktoni në emailin ose telefonin e treguar në faqen "Dërgesat dhe pagesat".

  Cilat janë oraret e dorëzimit?

  Normalisht porosia juaj mbërrin në 48-72 orë.

  Kam marrë paketën por mallrat nuk janë në përputhje me kërkesat.

  Na kontaktoni në emailin ose telefonin e listuar në faqen "Dërgesat dhe pagesat". Ne do të korrigjojmë menjëherë dhe me shpenzimet tona.