Po shfaqen krejt 7 përfundimet

B Complex + Zinc

1,990.00L
Ndihmon në metabolizmin e karbohidrateve dhe yndyrnave dhe kthimin e tyre në energji.

Carnitine Lipo Burner – 120 kapsula

2,990.00L
Aksion i trefishtë: më pak dhjam; muskuj më tonikë; më shumë energji të prodhuar nga shkrirja e dhjamit.

Creatine – 300g

2,290.00L
Rrit vëllimin e muskujve, fuqinë dhe rezistencën.

Energy Turbo Max – 1kg

2,990.00L
9 suplemente në 1 për të nxitur fuqinë, energjinë dhe rezistencen maksimale.

Sport Re-Hydro – 1kg

2,290.00L
Suplement me kripëra minerale kundër dehidratimit, ngërçeve dhe lodhjes.

VIitaminë D3 + K2

1,990.00L

Mbështet sistemin imunitar, ndihmon te keni kocka, dhëmbë, muskuj dhe artikulacione më të fortë.

Vitamine C

1,690.00L
Ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar