dietary suplement

KUSH JEMI NE

Adresa jonë e internetit është: https://www.better-me.biz.

Faleminderit që vizitoni faqen tonë. Jemi prodhues të suplementeve ushqimore prej më shumë se 10 vjetësh dhe aktualisht prodhojmë për disa marka të njohura në Europë. Blejmë në të gjithë botën vetëm lëndët e para të cilësisë më të lartë me çmimin më të mirë. Prodhojmë 100% të asaj që shesim.

INFORMACION MBI DËRGESAT E PRODUKTEVE DHE TARIFAT POSTARE

1. KOSTOT E TRANSPORTIT

Çmimet e transportit ndryshojnë në varësi të vendndodhjes tuaj ose vlerës së porosisë. Ju do të njoftoheni për tarifën postare gjatë blerjes së produktit, përpara se të përfundoni porosinë.

Shqipëri:

  • Trasport falas për porosi mbi 5000 lekë
  • Kosto 240 lekë për porosi nën 5000 lekë

Kosovë e Maqedoni:

  • Trasport falas për porosi mbi 6000 lekë
  • Kosto 5 euro për porosi nën 6000 lekë

2. PAGESË NË DORËZIM

Ju mund të zgjidhni “Pagesë në dorëzim” si lloj pagese. Në momentin e dorëzimit do të jetë e nevojshme të keni në dispozicion shumën e saktë të porosisë tuaj në para. Korrieri nuk pranon çeqe dhe nuk mund të kthejë kusur.

3. PAGESË ME KARTË KREDITI/DEBITI

Kjo metodë pagese do të përditësohet së shpejti.