dietary suplement

KUSH JEMI NE

Adresa jonë e internetit është: https://www.better-me.biz.

Faleminderit që vizitoni faqen tonë. Jemi prodhues të suplementeve ushqimore prej më shumë se 10 vjetësh dhe aktualisht prodhojmë për disa marka të njohura në Europë. Blejmë në të gjithë botën vetëm lëndët e para të cilësisë më të lartë me çmimin më të mirë. Prodhojmë 100% të asaj që shesim.

KTHIMI I PRODUKTEVE DHE RIMBURSIMI

1. KTHIMI DHE RIMBURSIMET

Në rastin e mallrave që kanë mbërritur të dëmtuara, ose një artikull ka mbërritur gabimisht në vend të një tjetri, artikujt mund të kthehen për shkëmbim produkti, brenda 7 ditëve nga data e marrjes. Për të kërkuar autorizimin e kthimit, Klienti duhet të dërgojë një kërkesë në adresën e emailit brenda 7 ditëve nga marrja e porosisë. E-maili duhet të specifikojë artikujt që synoni të ktheni dhe arsyen pse dëshironi ta zëvendësoni. Nëse BETTER ME pranon ankesën, ai do ta dërgojë produktin e ri pa pagesë. Megjithatë, pas dorëzimit, produkti me defekt ose i pasaktë duhet të kthehet ose produkti(ët) e ri nuk do të dorëzohen. Better-me.biz nuk do të konsiderohet, në asnjë rrethanë, përgjegjës nëse një përdorues shkel të drejtat e mbajtura nga një palë e tretë nëpërmjet aktiviteteve të tij në këtë faqe interneti (Better-me.biz).