Kategoritë e preferuara

Ushqime fitnes (7)

Proteinat (5)

Energji (4)

Ushqime fitnes (7)

Proteinat (5)

Mirëqënie (6)

Energji (4)

Protein Pancake – 1kg

2,390.00L
Perzierje proteinike për Pancake dhe Waffles, low carb/pa gluten.

G.H. Release – 120 kapsula

2,590.00L
Rinohuni në një trup me muskuj të tonifikuar, të fortë dhe me më pak dhjam.

Protein Double Choco-Crunchy Cream – 250g

990.00L
Çoko-krem proteinik (30%), pa sheqer të shtuar, me më pak Kcal.

Protein Choco-Dark Cream – 250g

990.00L
Çoko-krem proteinik (30%), pa sheqer të shtuar, me më pak Kcal.

Fat Burner – 120 kapsula

3,490.00L
Ndihmon të digjni më shumë kalori, duke i marrë ato nga dhjami trupor.

Protein Choco-White & Cocco Cream – 250g

990.00L
Çoko-krem proteinik (30%), pa sheqer të shtuar, me më pak Kcal.
1.8kg
3.6kg

Muscle Gainer – 1.8kg, 3.6kg

3,490.00L5,780.00L
Ideale për një rritje të shpejtë te masës.

Carnitine Lipo Burner – 120 kapsula

2,990.00L
Aksion i trefishtë: më pak dhjam; muskuj më tonikë; më shumë energji të prodhuar nga shkrirja e dhjamit.

CERTIFIKIME

better-me-certifikimi-iso-9001

ISO Certificate: ISO9001

Cilësia e punës sonë është e standardit më të lartë dhe e garantuar për përfitimin tuaj nga ky certifikim.

better-me-certifikimi-iso-22000

ISO Certificate: ISO22000

Vërteton "sigurinë ushqimore". Kur përdorni BETTER ME, jeni të sigurt për atë që sillni në trupin tuaj. Një garanci që vlen shumë.

better-me-certifikimi-i-kompanise-me-dashuri-ne-shqiperi

Made With Love In Albania

Jemi krenarë që prodhojmë 100% të produkteve BETTER ME në Shqipëri. Ne blejmë lëndët e para më të mira në të gjithë botën.

BetterMe - Transport Icon

Transporti dhe Pagesat

Lorem ipsum, or lipsum as it is sometimes known, is dummy text used in laying out print, graphic or web designs.

BetterMe - Refund Icon

Kthimi dhe rimbursimet

Lorem ipsum, or lipsum as it is sometimes known, is dummy text used in laying out print, graphic or web designs.

BetterMe - FAQ Icon

FAQ

Lorem ipsum, or lipsum as it is sometimes known, is dummy text used in laying out print, graphic or web designs.

Dërgesat dhe pagesat

Transporti dhe dorëzimi i porosive.

Kthimi dhe rimbursimet

Kthimi në rast dëmtimi i produktit.

Pyetjet e shpeshta

Pyetje të zakonshme nga klientët tanë.