Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Fast BCAA+ – 330g

2,390L
Aminoacide të degëzuara në propocionet 2:1:1, me vit. B2 e B6.

Glutamine

1,980L
Parandalon katabolizimin e muskujve, favorizon rekuperimin e shpejtë.

Post Workout / Sport – 800g

4,290L
Pas sportit/stërvitjes për përmirësim dhe rikuperim maksimal.