Cilësia për ne është e para

Prodhojmë 100% të asaj që shesim

Ky është një avantazh për ju sepse blini direkt nga prodhuesi me çmimin e fabrikës.

Certifikime ISO

Dy certifikimet ISO9001 dhe ISO22000 ju garantojnë ju që ne prodhojmë me standarte më te larta se ato të kerkuara nga Ministritë e shëndetit europian.

Formula të avancuara

Suplementet tona janë formuluar mbi bazën e kërkimeve shkencore duke i bërë ato t’ju japin rezultate reale.

Çmimet më të mira

Ofrojmë çmimet më të lira ndonjëherë për suplementet dhe njëkohësisht cilësine e markave më të mira.

  • Cilësia e punës sonë konfirmohet nga certifikimi ISO9001. Siguria ushqimore e suplementeve tona vërtetohet nga certifikimi ISO22000. Marrja dhe rinovimi periodik i certifikatave na detyron të punojmë me një standard më të lartë sesa kërkohet nga Ministritë e Shëndetësisë në të gjithë Evropën. Ky është një avantazh për ju: mund të jeni i sigurt se gjithçka e deklaruar në etikete, është me të vërtetë e përmbajtur në produkte si dhe këto produkte janë të sigurt për shëndetin tuaj.
  • Suplementet tona janë të gjithë të formuluar mbi bazën e kërkimeve shkencore (bibliografike). Ato përmbajnë shumë përbërës aktivë dhe në sasi të mëdha për t'ju dhënë produkte që japin rezultate reale.
  • Fakti që jemi prodhues 100% të asaj që shesim, dhe vijmë direkt te konsumatori, pa ndërmjetës, na lejon të kemi çmimin më të lirë në treg, megjithë cilësisë maksimale. Blejmë lëndët e para në të gjithë botën të shoqëruara me certifikata analizash, sigurie e origjinë dhe
    prodhojmë me ❤️ në Shqipëri.