Receta fitnes

Biskota të buta me mollë

Po ju sjellim një recetë për Biskota të buta me mollë, të përshtatshme për çdo moment të ditës për të gjithë familjen

Përbërësit për këtë recetë:

  • 30 ml qumësht
  • 200 g miks keku proteinik me mollë: Protein Cake nga Better.Me
  • ½ mollë në kuba
  • Kanellë

Mënyra e përgatitjes: Ndezim furrën në 180°C.
Rrahim vezën me gjalpin e kikirikut: Protein Peanut Cream dhe shtojmë qumështin. Trazojmë mirë.

Lini një Përgjigje